Fizetési információk

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

 

Csomagautomatára történő rendelés estén kizárólag bankkártyával, az OTP Mobil Kft. által fejlesztett és üzemeltetett  egyszerű és biztonságos SimplePay online fizetési megoldással lehet fizetni.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatásainál kínált eljárással: internetes fizetés közben a SimplePay opciót választva, majd a bankkártya adatokat megadva jut el a vásárló a termék vagy szolgáltatás megszerzéséig. A felhasználó kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a SimplePay folyamatosan figyeli a tranzakciókat, így garantálva a online fizetési folyamat biztonságát.

 

Tájékoztató a SimplePay online fizetési módról,a tranzakció lépéseiről

 

  1.  A „Fizetés” gombra kattintva a Vásárló átkerül a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
  2.  A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
  3.  A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
  4.  A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítjuk a szolgáltató oldalára.

 

Elfogadott kártyatípusok

Figyelem! A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.

 

Házhozszállítás esetén

 

bankkártyával az OTP Mobil Kft. által fejlesztett és üzemeltetett  egyszerű és biztonságos SimplePay online fizetési megoldással vagy 

utánvéttel a futárnál készpénzben vagy bankkártyával lehet fizetni.