KISS VIRÁG VAGYOK.

ÉN LESZEK AZ A SZEMÉLY, AKI TÁMOGATNI FOG CÉLOD ELÉRÉSBEN!

“Kevés dolog lehetetlen annak, aki szorgalmas és ügyes. A nagy dolgokat soha nem az erő, hanem a kitartás hozta létre.”
(Samuel J.)

Kiss Virág vagyok és az én sportom a fitnesz-testépítés.

Első pillanattól fogva imádom, szívvel-lélekkel csinálom, ez az életem! 2012 óta versenyzem bikini fitnesz kategóriában, ami a női testépítés legalsó kategóriája, ahol sportos, szépen kidolgozott, arányos testet kell bemutatni, mindezt úgy, hogy a versenyzők megőrizzék nőiességüket. Amikor versenyezni kezdtem, az volt az álmom, hogy egyszer hazavihessek egy kupát! A békéscsabai lány álma azóta többszörösen is valóra vált, és messzebbre jutottam, mint azt valaha is hittem! Amatőr pályafutásom alatt kétszer is – 2013-ban és 2016-ban – a dobogó legfelső fokára állhattam az Arnold Classic Europe-on, ami egy kontinentális versenysorozat, melynek névadója és tulajdonosa Arnold Schwarzenegger. 2016 őszén egy hihetetlen sikerszériával zártam az amatőr karrieremet. Óriási büszkeség, hogy mind a nyolc versenyt sikerült megnyernem, amin elindultam, ráadásul a világbajnoki címet is megszereztem. 2017-ben Ausztráliában, Melbourne-ben debütáltam profi versenyzőként. Jelenleg azon dolgozom, hogy egy profi versenyen benne lehessek a top3-ban.

Nagyon hálás vagyok a szüleimnek, hogy lehetőséget adtak különböző sportokat kipróbálni, míg rátaláltam az én sportomra, és hogy azóta is mellettem állnak és mindenben támogatnak. Versenyzőnek lenni ugyanis kemény munka, alázat és kitartás. Ugyanolyan, mint egy élsportoló élete, nem pedig csupa csillogás, vagy a dekoltázsunk mutogatása a közösségi médiában, mint azt sokan tévesen gondolják. Nagyon fontosnak tartom, hogy a sport mellett a tanulásra is fordítsunk elég időt és energiát! Engem úgy neveltek, hogy mindig az iskola volt az első, ha a jegyeim rendben voltak, mehettem sportolni. Ennek szellemében szereztem meg amerikai diplomámat Political Science and International Studies szakon, és vagyok záróvizsga státuszban jogi karon.

Az egészséges életmód és a sport elkötelezettjeként a versenyzéssel eltöltött évek során megszerzett tudást szeretném átadni azoknak, akiknek céljaik vannak a testükkel, és a lelkesedésük nemcsak egy-két napig vagy egy hétig tart. Csodadiéták, csodamódszerek, csodatabletták ugyanis sajnos nincsenek, csodák viszont igenis vannak! Ha nekem sikerült megnyerni azt a hőn áhított kupát, akkor neked is sikerülni fog elérni a célodat! A kulcs az életmódváltás: minőségi tápanyagbevitel, tudatos táplálékkiegészítés és rendszeres edzés. Ebben segítek neked eligazodni. Tarts velem!

Millió puszi és ölelés,

Kiss Virág aláírás
Kiss Virág

EREDMÉNYEIM

2019. Év Fitnesz Nagykövete

2x Arnold Classic győztes

IFBB Világbajnok

10x IFBB nemzetközi verseny győztes

2x IFBB Magyar Bajnok

IFBB abszolút bajnok (Liverpool, 2016)

Első IFBB Elite Cup győztes (UK, 2016)

icon

Alakformálás

Fogyás, izomtömeg növelés, tömegnövelés, szálkásítás, versenyzés.

icon

Testi és lelki egészség programok

Fizikai, mentális és érzelmi egység kialakítása.

icon

Helyes edzéstechnika

Helyes-helytelen gyakorlatok korrigálása, hogy elkerüljük a sérüléseket.

icon

Személyre szabott csomagok

Egyénre szabott csomagok, hogy a vágyakból valóság legyen.

Kiss Virág

Kérdésed van? Írd meg nekem!

E-mail címem

hello@kissvirag.com