Akció!

Homoktövis magolaj & őrlemény & velő

9 972 Ft

A Biofruit bio homoktövis velői ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagból készülnek. Az alapanyagául szolgáló homoktövis bogyók egyedi betakarítási technológia révén kerülnek a préselés helyére, ahol az elkészült velő kíméletes pasztörizálási eljárással kerül tartósításra, ennek köszönhetően a velő beltartalma a lehető legjobb mértékben őrződik meg, kölcsönözve egy lágy selymes ízt a Biofruit homoktövis velőinek.Homoktövis magolaj + hús és héj Őrlemény + velő

A Biofruit bio homoktövis velői ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagból készülnek Az alapanyagául szolgáló homoktövis bogyók egyedi betakarítási technológia révén kerülnek a préselés helyére, ahol az elkészült velő kíméletes pasztörizálási eljárással kerül tartósításra, ennek köszönhetően a velő beltartalma a lehető legjobb mértékben őrződik meg, kölcsönözve egy lágy selymes ízt a Biofruit homoktövis velőinek.

Termékünket jellemzi:

  • 100%-os bio homoktövis velő, mely tartalmazza bogyó levét és húsolaját
  • Magas energiatartalom: 517 Kj/ 100g
  • Cukormentes
  • Gluténmentes
  • Vegán

Felbontás előtt felrázandó! Minőségmegőrzési idő: 2 év Felbontás után hűtőben tárolandó, 30 napon belül fogyassza el!
Ajánlott fogyasztás: Felnőtteknek napi két evőkanál (34 g), gyermekeknek egy evőkanál (17 g) homoktövis velő vízzel vagy gyümölcslevekkel elkeverve. Akár több részletben fogyasztva a C-vitamin tartós felszívódása végett.
Nettó tömeg: 500g.

ÉLET, ERŐ, ENERGIA, e három szó hűen tükrözi a homoktövis velő értékes tulajdonságait. A homoktövis az egyik legősibb ismert gyógynövény, jótékony hatásainak évezredes ismerete van – amit a modern kutatások is alátámasztanak – a növényben 190 értékes tápanyagot, hatóanyagot mutattak ki különböző kutatások során:
Kiemelkedő a C-vitamin tartalma, mely a citrom C-vitamin tartalmának a tízszerese. Ezen felül a gyümölcs gazdag A-, B1-, B2-, B6-, B8-, B9-, K-, P-, PP- és E-vitaminban is. Ásványi anyagok, az alapvető szénhidrátok mellet értékes rost tartalma és aminosavakban (18 az ismert 22-ből) változatos összetétele van. Karotinoidok, polifenolok, fitoszterolok és flavonoidok (95 féle) értékes tárháza. Az olajában nagy mennyiségben mutatható ki omega-3, omega-6, omega-9, illetve a kifejezetten ritka omega-7.
Ezen tulajdonságai révén a homoktövisnek számos élelmezési és egészségügyi előnye van: Vitalizál, támogatja az immunrendszert, antioxidánsai révén lassítja sejtjeink öregedését, elhízás elleni, gyulladáscsökkentő, antimikrobiális, antivirális, neuroprotektív hatással rendelkezik. Szabályozza a szervezet cukorháztartását, koleszterinszint csökkentő hatással bír. Védi és támogatja a máj működését jó hatással van a gyomor és nyombél-fekélyre. Enyhíti az allergiás tüneteket. Védi a szem egészségét.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Homoktövis magolaj & őrlemény & velő” értékelése elsőként