Ismerős a történet?

Meglátod álmaid sport ruháját és azt mondod ez az! Felpróbálod… még mindig boldogság van, mert éppen az a szín és fazon amit olyan régóta kerestél, és mintha ezt láttad volna azon a bizonyos fotón. Igaz, mintha egy kicsit merev lenne az anyag, meg szorítana, de megnyugtatod magad, majd nyúlik ez, legalább összetart! Jókedvűen lemész a terembe, de tíz perc múlva csak arra tudsz gondolni, mindjárt meghalok úgy szorít ez a felső. Majd meglátod a feneked a tükörben ami olyan lapos mintha semmit nem edzettél volna rá mert teljesen lenyomja a merev, rosszul szabott anyag. Kis idő múlva már mindenhol szorít, bevág, lecsúszik, elmozdul, rádizzad…

Edzés végén nagy nehezen  kihámozod  magad belőle és soha többet nem veszed fel.

 

Ha megnézitek az edzős  anyagaim láthatjátok, hogy ragaszkodom a jól bevált edzőruháimhoz. Sokszor ugyanazokban vagyok befotózva hétről-hétre. Az egyik fekete overálomat például addig hordtam, amíg már tényleg vállalhatatlan volt. Annyira kényelmesek ezek a ruháim, hogy gyakran termen kívül, a hétköznapokban is használom őket, sőt az expokra, közönségtalálkozókra is ezekben járok. Hosszú repülőutakra is a jól bevált leggingsben megyek.

Gyakran kérdezitek , hogy hol lehet ezeket a darabokat kapni, amire eddig azt válaszoltam, hogy egyediek, sajnos nem lehet megvásárolni, mivel ezeket a kényelmes edzőruháimat évek óta én tervezem, varratom, logóztatom.

Ha szeretnéd kipróbálni milyen érzés Kiss Virág edzőszettben lenyomni egy kemény órát, úgy hogy csak a feladatra kell koncentrálnod, de közben a tükörképeddel is jóban vagy, a webshopban tudsz válogatni a kollekcióból.

 

Jó edzést, sok sikert mindenkinek a kitűzött célokhoz!

Millió puszi és ölelés!