KISS VIRÁG SHAPE UP HOT GÉLRTÉNETE

Hogy is kezdődött?

Minden 2013 őszén három héttel az első Arnold Classic előtt.

Napi 2 edzés, hetek óta tartó versenydiéta, és kardió számolatlanul….

Akkor még futottam is a lépcsőző mellett, mégis a teljes kétségbeesés határán voltam, mert a combjaimról hátul egyszerűen nem mozdult meg a letapadt zsírréteg. Az akkori edzőmmel már mindent kipróbáltunk, szauna, ingadoztatás, különböző edzésmódszerek. Mindezek ellenére a lerakódás nem mozdult.

Az első amit egy testépítő edző megtanul, és ez onnantól szentírásként van kezelve: nincs helyi zsírégetés.

Elkezdtem szakcikkekben keresgélni a női szervezet zsírháztartásával, hormonális összefüggésekkel kapcsolatban és az egyik cikkhez kapcsolódóan találkoztam egy termékajánlással, ami felülírta az addigi gyúrós alapelmélet – nincs helyi zsírégetés- pontját. Mivel nem volt veszteni valóm, beszereztem a terméket és mániásan el kezdem kenni a problémás területet. Egy hét után mintha simább lett volna a bőröm, csökkenni kezdett a makacs zsírlerakódás. Utána néztem az aktív anyagoknak, beszereztem még hasonló, de más aktív anyag tartalmú terméket, összekevertem és ezt használva készültem tovább.

Az eredményt mindenki ismeri aki követi a pályafutásom, ezzel a versennyel kezdődhetett el a bikinifitnesz karrierem.

Én voltam talán az első versenyző aki akkor felvállalta, hogy zsírégető krémet/gélt használ, és ráadásul tekercseli magát.

Kaptam is érte komoly bírálatokat és kritikát folyamatosan. Olyan személyektől is akik alapvetően kedveltek mint versenyzőt, de ezt nem tudták negatív tartalmú hozzászólás nélkül hagyni. Ehhez jöttek olyan posztok és kommentek amelyek kifejezetten támadók és sértők voltak…

Én viszont úgy voltam vele, nekem használ, ezért továbbra is alkalmaztam minden felkészülésemnél. A „ koktélt”  mindig változtattam attól függően milyen aktív anyagú termékekből tudtam összeállítani.

Otthon már mosolyogtak amikor a felkészüléseim alatt mint egy mantrát mondogattam, hogy egyszer úgyis megcsinálom a sajátomat amiben minden fontos anyag benne lesz amit jónak tartok és nekem használt az évek során.

2017-ben kiutaztam a Kaliforniába megnézni, hogyan működik a profi liga.

Utazásom során találkoztam az egyik legnagyobb gyártóval és forgalmazóval aki ott ezzel a termékcsoporttal foglalkozik. Pár hétig gondolkodtam, hogy beálljak e a cég mögé sokadik reklámarcnak és hozzam haza a termék forgalmazását, vagy maradjak az eredeti tervemnél.

Döntöttem és 2018 februárjában megkerestem azt a fiatal kutató fejlesztő  szakgyógyszerészt akinek a cikkeit annak idején olvastam. Meghallgatta az elképzelésem és elvállalta a fejlesztést.

Majdnem 10 hónap telt el az első megbeszélés és a késztermék kézhezvétele között.

Ez idő alatt nagyon sok mintát próbáltam ki és küldtem szét országosan. Különböző korú és eltérő életvitelű lányok, asszonyok tesztelték, véleményezték velem együtt.

Az eredményeket, visszajelzéseket folyamatosan értékeltük és lassan kezdett kialakulni a végleges összetétel. Közben elkészült az egyedi tervezésű flakon, kupak és címke, amit így leírni egyszerű, de a megvalósítása nem volt zökkenő mentes.

Nagyon komoly,  majdnem egy éves csapatmunka eredménye lett a Kiss Virág Shape Up Hot, zsírégetést támogató gél.