• ZSÍRÉGETÉST ÉS
BŐRFESZESÍTÉST TÁMOGATÓ GÉL

• ZSÍRLERAKÓDÁS, NARANCSBŐR, STRIA ELLEN

• 10 AKTÍV ÖSSZETEVŐ

• TARTÓSÍTÓSZERT, HOZZÁADOTT
SZÍNEZÉKET-ÉS ILLATANYAGOT NEM TARTALMAZ

• GYÓGYSZERÉSZEK ÁLTAL FEJLESZTVE

ZSÍRÉGETÉST TÁMOGATÓ GÉL

Amely egyedülálló, 10 aktív anyag tartalmú speciális zsírégetést támogató, melegítő hatású gél, ami nem testrész specifikus. Alkalmazható hasra, fenékre, combra, karra, csípőre, bármely testrészre ahol felhalmozódott zsírlerakós van a bőr alatt! Az aktív anyagok szinte kivétel nélkül növényi eredetűek.

Mivel külsőleg használatos ezért az aktív anyagok nem kerülnek a vérkeringésbe, ezáltal nem terhelik a szervezetet. Koncentrált, helyi hatás érhető el a problémás területek célzott kezelésével.

Tartósítószert, hozzáadott színezéket és illatanyagot nem tartalmaz. Csak olyan aktív anyagot tartalmaz, amelyhez nem szokik hozzá a szervezet, ezáltal ugyanazt az érzést, és hatást nyújtja a sokadik alkalommal is mint a legelsőnél.

Narancsbőr ( cellulit ), bőrcsíkozódás ( stria ) és makacs zsírlerakódás ellen

Az egyik leghatékonyabb segítség. Rendszeres használata segít fellazítani a zsírlerakódást, felgyorsítani a testzsír lebomlásának különböző lépéseit valamint lassítani az ismételt lerakódást.

Hosszan tartó hatása mellett hidratálja a bőrt és segít feszesen tartani. Sportolás és célirányos kezelések (masszázs, tekercselés, kardiogépek, infraszauna, infrakezelés, ultrahangos kezelés, vakuumos kezelés stb.) maximálisan fokozzák a KISS VIRÁG SHAPE UP HOT GÉL hatékonyságát.

Tapasztalataim alapján ragaszkodtam ahhoz, hogy hydrogél készítmény legyen, amely a problémás testrész bedörzsölését követően nagyon gyorsan és tökéletesen beszívódik. Használata során a bőr egyáltalán nem ragad, a ruhán nem hagy foltot.

KISS VIRÁG SHAPE UP HOT GÉL aktív anyagai és azok hatása:

Carnitine ( L-karnitin ) :

Lehetővé teszi a hosszúszénláncú zsírsavak bejutását a sejtek mitokondriumába, ahol a zsírsav energiává alakulhat az un. -oxidáció során. Rész vesz a zsírégetés során keletkezett égéstermékek mitokondriumból a keringésbe történő transzportjába is.

Caffeine ( Koffein ):

Az egyik leghatásosabb zsírégető aktív anyag. Képes a sejtfalon szabadon átjutni, majd a sejten belül meggyorsítani az adott sejt anyagcsere folyamatát. Zsírszövet esetében a tárolt zsírsavakat felszabadítja amelyek így a véráramba kerülhetnek. Gátolja a zsírdepók ismételt kialakulását és a meglévők növekedését. Szervezeten belül kialakuló bomlástermékei is serkentik a zsírlebontást.

Növényi olajok, kivonatok:

Jelentősen fokozzák az L-karnitin és a koffein zsírégető hatását. Ezek a természetes eredetű anyagok helyi vérbőséget okozva a zsírsejtek anyagcseréjét serkentik.
A felgyorsult anyagcsere eredményeként még több zsír mobilizálódik a bőr alatti zsírraktárakból.

  • Cinnamomum Cassia Oil ( Fahéj olaj ): vér- , nyirok keringés serkentő
  • Ginger Root Extr. ( Gyömbér kivonat ): gyulladás csökkentő, anyagcse optimalizáló
  • Coffea Robusta Green Koffee Seed Extr. ( Zöldkávé kivonat ): szuper antioxidáns, glükóz és lipid metabolizmus optimalizáló
  • Citrus Limon Oil ( Citrom Olaj ): vérkeringés serkentő
  • Menthol: segíti a többi aktív anyag felszívódását.
  • Horse Chestnut Extr. ( Vadgesztenye kivonat ): vér-, nyirok keringés serkentő, érfalak átjárhatóságát optimalizálja
  • Methyl Nicotinate : vér- , nyirok keringés serkentő
  • Dihydromyricetin ( Amerikai viaszbokor kivonat ): anticellulit, zsírbontás aktivátor, zsírszövet képződés gátló

A KISS VIRÁG SHAPE UP HOT GÉL hatása tudatos táplálkozással, bármilyen számodra kedvelt mozgással, sporttal fokozható, a várt eredmény elérése látványosan gyorsítható. Sikere abban is rejlik, hogy használatával a szervezet a szükséges energiát még nagyobb hányadban a zsírokból felszabaduló zsírsavakból biztosítja és nem az izomzat lebontásából fedezi. Rendszeres használat mellett már 1-2 hét után jelentkeznek az első kedvező jelek, a narancsbőr okozta gödröcskék kisimulnak, a bőr feszesebb, hidratáltabb lesz, a már meglévő csíkok halványodhatnak.

Alkalmazása során a bőr kipirosodása, melegedése az elvárt hatást mutatja, a 10 hatékony összetevő aktivitását, a fokozott mikrokeringést jelzi.

A tesztelés során  nem okozott érzékenységi reakciót, azonban lehetnek olyan egyének akiknek egyes összetevők érzékenységet okozhatnak ezért használat előtt bőrpróba ajánlott. Kizárólag ép, egészséges bőrfelületen szabad használni. Arcon, szem környezetében tilos. Ajánlott gél felviteléhez egyszer használatos eldobható kesztyűt felvenni, illetve a kezelés után alaposan kezet mosni.

Használattal kapcsolatos tájékoztatások, tippek, praktikák, ötletek:

www.instagram.com/viragakiss

www.facebook.com/kiss.virag.fitness

www.kissvirag.com